- Autor: Ivanni
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Petržel - kořen | 313 |
Celer bulva | 500 |
Mrkev | 480 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 370 |
Smetana zakysaná 12% | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 26 |
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 200 |
Cibule | 62 |
Energetická hodnota celkem: 4518 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 142,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 89,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 565 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 11.1, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.